Umění

Jsme galerie současného umění. Výtvarné umění je silný komunikační kanál. Pořádáme tři výstavy ročně. Každá výstava má doprovodný program. Spolupracujeme se školami. Vydáváme vlastní katalogovou řadu. Umění žijících autorů, které vystavujeme, u nás můžete také zakoupit.
Aktuální výstava KDYBY NEBYLO ➞ 31. srpna

Aktuální výstava KDYBY NEBYLO ➞ 31. srpna

Otevírací doba galerie je středa - neděle 14 - 18h. O víkendech zajišťujeme plný provoz galerie mezi 14 - 18h. Od středy - pátku si musí návštěvníci předem zajistit časované vstupenky v síti GoOut. Pro jiný termín a skupinové návštěvy nám zašlete objednávku na arto@arto.to. Rezervovat návštěvu můžete snadno přes odkaz "vstupenky na výstavu" na našich stránkách. V době provozu galerie je otevřená pop-up kavárna s vynikající kávou, limonádami a drobným občerstvením a také obchod s produkty souvisejícími s naší činností - katalogy, knihy & designové zboží.

Galerie současného umění

Galerie s kulturním programem  funkčně doplňuje konverzi Areálu Uhelného mlýna, realizováno 2011-2017. Uhelný mlýn je v českém kontextu ceněným modelem v přístupu k industriálnímu dědictví. Jde o odvážný projekt, s galerií umění tvořící plnohodnotnou součást koncepce oživení průmyslového areálu, lokalizovaného na periferii Prahy. Uhelný mlýn s galerií je spolehlivě inspirativní prostor, MÍSTO pro všechny, kdo rádi objevují současné umění a řemeslo a kde se budete cítit dobře. Galerie pořádá ročně 3 – 4 tematické výstavy s doprovodným programem. Umění mění myšlení a proto tu jsme.

Navštivte arto.to